Seeland Helt Buks

1.499,00DKK

Teknisk all-round jagtbuks fra Seeland. Denne jagtbuks er, ligesom Helt jakken, perfekt til både den stillesiddende jagt, men også den aktive jagt om efteråret/Vinteren. Bukserne er foret med Thinsulate, og samtidig også udstyret med en vand- og vindtæt membran, som holder dig tør på jagten. Bukserne er desuden udstyret med en høj ryg, så du ikke skiller på midten, når du sidder på post. I kombination med jakken, har du et meget alsidigt og slidstærkt jagtsæt.

  • Optimeret SEETEX®-membran
  • Knapper til sele
  • Lynlåsventilation
  • Knivlomme
  • Formskårne knæ
  • 100% Vand- og vindtæt
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: ,
Leveringstid 1-3 hverdage

 

Beskrivelse

Seelands Helt-serie er en teknisk all-round jagtserie, og bukserne er ingen undtagelse. Bukserne egner sig, ligesom den dertilhørende jakke, både til den stillesiddende jæger, men samtidig også den mere mobile jæger til efteråret- og vintertid. Bukserne er foret med Thinsulate foer, som giver en meget blød og lækker varme. Desuden er den udstyret med en vind- og vandtæt membran, som holder dig tør på hele jagten.

Sammen med Helt jakke får du et super alsidigt sæt, som med garanti kan holde dig varm og tør på hele jagten.

Vedligeholdelse

Vi anbefaler Granger’s Performance Wash til alle vores skaljakker- og membranjakker. Hvad enten det kun er vask, eller om din jakke trænger til imprægner, kan man også få disse som spray nederst på siden, eller vælge Granger’s 2in1 vask og imprægnering.

Du kunne også være interesseret i...