Tilbud
 

Kinetik neopren waders m/ filtsål

999,00DKK699,00DKK

Kinetik neopren waders i 4mm neopren waders med forstærkninger på knæ. Fast blød PVC støvle med 3mm neopren foer. Fontlomme med rum til opbevaring. Rigtig god neoprenwaders til prisen! Med en god filtsål, så du står fast på våde sten. Det rigtige valg til kysten.

  • Varm
  • Vandtæt
  • Fast foret PVC støvle
  • Materiale: Neopren, PVC
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tags: ,
Leveringstid 1-3 hverdage

 

Beskrivelse

Neopren waders er et godt valg til de køligere dage eller hvor du vadefisker længe i koldt vand. Det er også et godt valg, hvis du bare gerne vil have en prisbillig waders, set i forhold til de lettere åndbare waders. Neopren waders har også en smule stræk i sig, hvilket gør dem behagelig at have på. Denne neoprenwaders kan købes med filtsål eller gummisål.

Vælg filtsål –  Hvis du er kystfisker! Vadefisker du på kysten eller hvor der er mange sten under vandet, så suger filtsålen sig fast på de våde sten. Steder med glat tang på sten er det næsten umuligt at stå fast med gummisål – her anbefaler vi filtsålen!

Vælg gummisål –  Hvis du er å-fisker! Fisker du steder hvor der er meget græs, mudder eller går du på tørre sten oppe på land, så anbefaler vi gummisål. Gummisål er også allround valget, da du glider rundt hvis du går på mudder og græs med filtsålen.