Cookie- og persondatapolitik

Cookies

Jagtogfiskerimagasinetaarhus.dk anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Cookies fra tredjepart

Foruden de cookies som er nødvendige for sidens funktionalitet, benyttes cookies fra de følgende tredjeparter:

  • Google
  • Facebook

Disse eksterne cookies benyttes til målretning af markedsføring og statistik. De vil typisk indeholde data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v.

Du har mulighed for at fravælge brugen af cookies fra tredjeparter ved at klikke på “Cookiepolitik” i sidens nederste højre hjørne og herefter vælge “Afvis”.

Persondata

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver, med undtagelse af tidligere nævnte tredjpartscookies, ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med Jagt og Fiskerimagasinet, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne leve op til gældende lovgivning samt levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Jagt og Fiskerimagasinet og opbevares af hensyn til bogføringsloven i op til fem regnskabsår, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Ejere og de ansatte hos Jagt og Fiskerimagasinet har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige i Jagt og Fiskerimagasinet er: Helle Bendixen

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Jagt og Fiskerimagasinet har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til kontakt@jagtogfiskerimagasinetaarhus.dk.